Activering van de MPEG-4 codec (MainConcept)

Om de extra MPEG4-codec (MainConcept) in te schakelen, doe je het volgende:

1. Start uw aanvraag.
  2. Klik op het menu "Help" > "Extra inhoud installeren".
  3. Selecteer "MPEG-4 (MainConcept) Codec" uit de lijst.
  4. Na het downloaden van de codec, start het programma opnieuw op.
  1. Druk op de "Y"-knop om toegang te krijgen tot de programma-instellingen. U kunt de programma-instellingen ook via "Bestand" > "Instellingen" > "Programma..." oproepen.
  2. Ga naar het tabblad "Importeren/exporteren".
  3. Onder "Codecs" vindt u de optie "Bij voorkeur codecs voor het importeren en exporteren van MPEG-4:".
  4. Selecteer "MainConcept" en start het programma opnieuw op.