Hoe neem ik contact op met de technische support?

Als uw verzoek betrekking heeft op de afhandeling van de software, raden wij u aan om uw vragen eerst in ons forum te posten.
Zo profiteren ook andere gebruikers van de MAGIX-community van de antwoorden.
Om technische problemen te melden, gaat u naar www.magix.info en klikt u op "Support > Oplossing Vinden".

1. Selecteer een categorie voor uw aanvraag.

Eerst worden u mogelijke oplossingen aangeboden op basis van de geselecteerde categorie.
Als geen van de voorgestelde oplossingen aan uw behoeften voldoet, selecteer dan uw product uit de lijst

Verdere toepassingsgerelateerde suggesties zullen nu worden weergegeven.
Als geen van de voorgestelde antwoorden aan uw wensen voldoet, klik dan op "Zoeken naar verdere oplossingen".

Beschrijf het probleem met behulp van keywords en klik op "Vind Een Oplossing".

Vervolgens krijgt u oplossingen gepresenteerd die afkomstig zijn van het forum, de FAQ-sectie en de tutorials.
Als geen van de suggesties uw probleem oplost, klik dan op "Supportaanvrag Sturen".

U moet eerst inloggen op www.magix.info om een ondersteuningsaanvraag in te dienen.

Dien uw verzoek in met een gedetailleerde beschrijving van het probleem.