AI video

Ladislav-Olh wrote on 10/11/2025, 9:01 AM

Dnes som si upgradoval program za 39 eur, pretože sa mi páčila ponuka prevodu reči na text s umelou inteligenciou a titulkov s umelou inteligenciou. Myslel som si, že je to súčasťou programu. Nikde sa nepíše inak. Funkcie umelej inteligencie sú platené a časovo obmedzené. Mali by ste to uviesť vo svojich reklamách, inak je to podvod.

Comments

emmrecs wrote on 10/11/2025, 11:25 AM

@Ladislav-Olh

Vitajte na fórach pre používateľov spoločnosti Magix, takže nikto tu nie je zamestnancom spoločnosti Magix a nie sme zodpovední za žiadny druh podvodu.

Ak chcete podať sťažnosť priamo spoločnosti Magix, pošlite e-mail na adresu infoservice@magix.net.

Keďže tento príspevok nevyžaduje ďalší komentár, bude teraz uzavretý.

Jeff
Moderátor fóra

Welcome to the Magix user to user forums, so no-one here is a Magix employee and we are not responsible for any scam of any kind.

If you wish to raise a complaint direct with Magix please email infoservice@magix.net.

Since this post requires no further comment it will now be closed.

Jeff
Forum Moderator

Win 11 Pro 64 bit, Intel i7 14700, 32 GB RAM, NVidia RTX 4060 and Intel UHD770 Graphics, Audient EVO 16 audio interface, VPX, MEP, Music Maker, Vegas Pro, PhotoStory Deluxe, Xara 3D Maker 7, Samplitude Pro X7 Suite, Reaper, Adobe Audition CC, 2 x Canon HG10 cameras, 1 x Canon EOS 600D, Akaso EK7000 Pro Action Cam