geluid van .mod en .mov is weg na importeren in video16 deluxe plus

Ariepols wrote on 8/30/2011, 4:21 AM

Dames en heren,

 sinds kort heb ik een iMac 21.5 Quad-Core i5 waarop ik met Bootcamp een windows partitie van 80Gb heb gemaakt. Ik heb daarop mijn video 16 Deluxe plus geinstalleerd maar ondervind nu enkele problemen. als ik een video met de extentie .mov in mijn project probeer te laden krijg ik de melding dat het bestand niet gelezen kan worden en dat ik moet controleren of de schijf wellicht vol is of beschermd tegen schrijven, dat is raar want er staat niks op die schijf en in W.M.P. speelt dezelfde file wel gewoon. het lijkt erop dat niet de juiste codecs bereikt kunnen worden maar daar weet ik niks van, zeg maar klok horen luiden.... enz. enz. 

vriendelijke groeten,

 

Arie Pols

video 16 deluxe plus

windows 7

op een iMac 21.5" i5 quad core 2.77Ghz /8Gb/1Tb(waarvan 80Gb voor Windows)

Comments

john-auvil wrote on 9/14/2011, 9:26 AM

I am afraid we do not speak the same language and I am guessing here that you are having an issue importing while using Video Deluxe 16 (Movie Edit Pro 16) on a Mac.

You might need to contact support directly... this is a user-to-user area. I try to answer all the video questions I can, but I do not own a Mac.

Ariepols wrote on 9/14/2011, 10:12 AM

Hi John,

first Thanks for Your reaction, Your right about the language English is not my best , I speak Dutch better. Yes I have video 16 Deluxe plus  on a Mac, but on a separate Partition with Windows 7 on it. So it should work like a normal Windows computer and it is in general but with small issues, Video 16 did not play .MOV files. the program is working fine only the .MOV files are not possible to load.

 

Thanks, Arie

johnebaker wrote on 9/14/2011, 5:30 PM

Hi Arie

Do you have Quicktime (which you need)  installed on the Windows 7 partition and do the movies play OK in it?

John

Last changed by johnebaker on 9/14/2011, 5:30 PM, changed a total of 2 times.

Lateral thinking can get things done!

VPX 12, MEP Premium 2021, and earlier versions 2015 and 2016, Music Maker Premium 2021.

Running Windows 10 Professional 20H2 64bit on Intel i7-8700K 3.2 GHz, 16GB RAM, 3 x 2Tb internal HDD + 60GB internal SSD, + 6 ext backup HDDs, Sony FDR-AX53 Video camera, Contour HD 1080 and Sony HDR-AS30V Sports cams.

Ariepols wrote on 9/15/2011, 1:44 AM

Hi John, Thank You for Your reaction, Yes I have the latest version of Quicktime installed and there the files are running fine. 

Arie

Ariepols wrote on 9/20/2011, 1:32 AM

hello my friends on this forum,

I find the problem of my case and write it here for maybe other people with a Mac, because that is were the problem started.

my files were located on the partition were Mac is installed, in Windows You can reach this partition and so also the files, but Mac is different formatted than what is normal for Windows. so the only thing i did now is make een new location on the Windows partition for my files and Yes everything is running oke. thanks for your reactions and attentions.

best regards,

 

Arie Pols