I bought "Sony PS-LX300USB Turntable" and it came with a disc

joao-f wrote on 1/21/2019, 4:09 PM

To install Sony Sound Forge Studio 9.0, which i already did.
Now it is asking me for a Serial Key and there is no Serial Key, i've searched everywhere.
Is there anything i can do ?

Comments

johnebaker wrote on 1/21/2019, 4:59 PM

@joao-f

Hi

. . . . Sony Sound Forge Studio 9.0 . . . .

This version of the software, that came with the Sony turntable - which was probably manufactured before 2016 as it has the old Sony software disc with it - is a limited edition of an old Sony product which is no longer supported by Sony.

If there is no serial no on the disc jacket or packaging then it is unlikely you will get a serial number for the software, if you do find serial number you may find it wants to register with Sony, however it will not because they no longer own the product.

Magix bought out a range of Sony products in 2016 and the current version is Sound Forge Audio Studio 13 is here , however you will have to buy it.

You could also try the free version of Music Maker for recording from the turntable.

HTH

John EB

 

 

Lateral thinking can get things done!

VPX 12, MEP Premium 2021, and earlier versions 2015 and 2016, Music Maker Premium 2021.

Running Windows 10 Professional 20H2 64bit on Intel i7-8700K 3.2 GHz, 16GB RAM, RTX 2060 6GB 192-bit GDDR6, 3 x 2Tb internal HDD + 60GB internal SSD, + 6 ext backup HDDs, Sony FDR-AX53 Video camera, Contour HD 1080 and Sony HDR-AS30V Sports cams.

rraud wrote on 1/21/2019, 5:47 PM

Don't know anything about the Sony PS-LX300USB Turntable package, but normally with Sony Creative Software (SCS), the serial key would on the disc or the disc's envelope, I was not aware there even was an LE version of AS-9 . I do not think Magix can be of any help since AS-9 was a SCS product. I would contact Sony support for that particular product and the seller as well. It really sucks Sony would include software that can't be used, not to mention unethical and probably illegal.

emmrecs wrote on 1/22/2019, 3:54 AM

@joao-f

You asked a very similar question in this earlier thread. Please do not start a new thread but simply continue to post in the older one. That way, responders can get a complete picture of the problem and what has already been suggested to you.

I will now lock this thread.

Jeff
Forum Moderator

Win 10 Pro 64 bit, Intel i7 Quad Core 6700K @ 4GHz, 32 GB RAM, AMD Radeon R7 360 and Intel HD530 Graphics, MOTU 8-Pre f/w audio interface, VPX, MEP, Music Maker, Photo Story Deluxe, Photo Manager Deluxe, Xara 3D Maker 7, Reaper, Adobe Audition CS6 and CC, 2 x Canon HG10 cameras, 1 x Canon EOS 600D