Izotope RX 5 with Sequoia

gregorius wrote on 12/14/2016, 6:32 PM

I just got Izotope RX 5 Advanced.  I’m trying to use the RX Monitor plugin with RX Connect on Sequoia 12.  I managed to get RX Connect working so that it sends part of the sound clip over to the RX side but no luck with RX Monitor.  I tried using RX Monitor with the object editor, as well as the plugins inserts and it shows that it is connected but there is no sound.  I am using RME Babyface as the interface for Sequoia.  I set the driver and device to RX Monitor on the RX side.  The play cursor on the RX side will not even move and I get a notice window saying that the host is unavailable.  But if I set the driver and device for RX to Asio and Fireface the play cursor does move with no sound.  Has anyone here had this problem?

Comments

browj2 wrote on 12/15/2016, 11:02 AM

Hi,

I see that you joined and posted on the Samplitude/Sequoia forum, as you will likely not find many Sam/Seq users in this present forum. Good luck.

John C.B.

VideoPro X(12); MEP2022 PPremium; MM2022 Premium; see About me for more.

Desktop System - Windows 10 Pro 21H1; MB ROG STRIX B560-A Gaming WiFi; Graphics Card Zotac Gaming NVIDIA GeForce RTX-3060, PS; Power supply EVGA 750W; Intel Core i7-10700K @ 3.80GHz (UHD Graphics 630); RAM 32 GB; OS on Kingston SSD 1TB; secondary WD 2TB; others 1.5TB, 3TB, 500GB, 4TB, 5TB, 6TB, 8TB; dual monitors - LG 4K 27" main, HP 25" secondary; Casio WK-225 piano keyboard; M-Audio M-Track USB mixer; Notebook - Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 8 GB RAM, 256 SSD, W10 Pro 20H2