Problems uploading audio

chino wrote on 1/25/2014, 3:42 AM

Hello,

 

I have just paid and downloaded your audio lab cleaning software and I am have some major problems!!

 

Everytime I upload any audio, the speed the audio is played back at is double the tempo.  I have used Audio Cleaning Lab from 2002 on a very old version and I have never had this problem.

 

Please can you advise.

 

I am using a MacBook Pro OS X version 10.8.5

-----------------------------------------------------------
Your order number is:  Removed by moderator
-----------------------------------------------------------

Please keep this confirmation or print it out.

-----------------------------------------------------------

MAGIX Audio Cleaner Pro (Mac OS)

When I was using the trail version everything was fine.

 

Thank you

Comments

johnebaker wrote on 1/25/2014, 4:10 AM

@ chino

Never post order numbers, serial numbers or other personal information in the forum.

This is a user forum not Magix support.

. . . Everytime I upload any audio . . .

Where to?  Check the audio bitrate settings you are using.

John

Last changed by johnebaker on 1/25/2014, 4:10 AM, changed a total of 1 times.

Lateral thinking can get things done!

VPX 12, MEP Premium 2021, and earlier versions 2015 and 2016, Music Maker Premium 2021 and Music Maker 2020.

Running Windows 10 2004 64bit on Intel i7-8700K 3.2 GHz, 16Gb RAM, 3 x 2Tb internal HDD + 60Gb internal SSD, + 6 ext backup HDDs, Sony FDR-AX53 Video camera, Contour HD 1080 and Sony HDR-AS30V Sports cams.