Reacties

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 12:14 uur

@Seebe-Janssens

Beste Seebe.

Welkom op MAGIX Multimedia Forum.

Wat bedoelt U precies hiermee

"Invoegen link werkt niet meer. Fatale foutmelding"

Hoe heeft U de link ingevoerd.

Sc6

Blijf gezond

M.vr.gr

Michael

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 12:29 uur

Wil link invoegen en klik op symbool link eigenschappen in de werkbalk en dan direct fatale foutmelding en afsluiten. Kan geen foto meesturen helaas

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 13:04 uur

@Seebe-Janssens

Beste Seebe.

U heeft een link

voorstel

http://www.mi-bo.magix.net/album/alle-albums/!/oa/7504530/

dit zet U in een pagina van de website,

activeer dit, dan het volgende toepassen en Ok

en staat het in Uw website en kan aangeklikt worden, is dit een filmpje van You Tube, dan werkt het niet dan komt het filmpje in Uw map te staan.

om iet toe te sturen, klik op knip programma of op Printscreen, dan kan het worden opgeslagen, en via kan het worden geupload en in de Topic worden gezet.

Sc6

M.vr.gr

Michael

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 13:21 uur

Toegangsovertreding - uitzondering 0X00007FF66AAF7F24

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 13:24 uur

UW SUGGESTIE WERKT OOK NIET, DEZELFDE FOUTMEL;DING

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 15:02 uur

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 15:04 uur

ALLE OUDE LINKS NAAR EEN PAGINA BINNEN DE WEBSITE KAN IK NIET OOK NIET WIJZIG. ALLE ANDERE LINKS NAAR EEN INTERNETPAGINA BV WERKEN OOK NIET MEER

Bol schreef op 23.09.2021 om 15:15 uur

Hallo @Seebe-Janssens

Welkom op het forum door en voor Magix gebruikers. 
Via dit forum helpen forumleden elkaar, maar het staat geheel los van Magix Support.

Zelf heb ik geen affiniteit met het bouwen van websites. U schrijft u vragen / antwoorden met hoofdletters, in forumtaal betekent dit, dat u aan het schreeuwen bent. Gaarne een volgende keer wat minder luidruchtig. Alvast bedankt voor u medewerking

Wij, als moderators en/of forumleden proberen met zijn of haar kennis u van een goed antwoord te voorzien. Mocht u toch nog niet de oplossing hebben gekregen, neem dan contact op met Magix Support: Hoe neem ik contact op met de technische support? Succes met het zoeken naar de juiste oplossing.

Met vriendelijk groet, Rob
Forum Moderator en Magix gebruiker vanaf 2005

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 15:41 uur

@Seebe-Janssens

Beste Sebee.

Dank voor Uw Feedback

Als U "HIER" het zelfde behandeld als wat om 23..09.2021 om 13.04 uur is omschreven werkt het wel

Sc6

M.vr.gr

Michael

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 16:16 uur

Nou echt niet

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 16:38 uur

@Seebe-Janssens

Beste Seebe.

Als ik het woord "hier "op in de pagina zet .

Klik dit aan ga naar website eigenschappen,vul dan

http://www.mi-bo.magix.net/album/alle-album/!/oa/7504530/

In,toepassen ok,(dan komt er een streepje onder hier te staan)dan zal als op oogje word geklikt naar mijn album worden gegaan.

Als U de link van tuincentrum invoer zal als er op hier wordt geklikt de link naar de pagina gaan .

Is Uw domein betaling niet verlopen(365 dagen).

U kunt wel zien wat U maakt,maar is niet te publiceren

Is Uw update service van MWD(365 dagen)niet verlopen, werken bepaalde opties niet meer.

En anders zoals al eerder is omschreven contact opnemen met MAGIX Support,zij zullen U een systeemcheck toesturen en kijken wat er aan de hand is(misschien heeft U wel een virus in de Pc zitten,of malware)

Sc6

M.vr.gr

Michael

 

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 16:47 uur

Dat doet het dus niet. Krijg dezelfde foutmelding

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 16:56 uur

Heeft  MAGIX Support een telefoonnummer ???

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 17:04 uur

@Seebe-Janssens

Beste Seebe,

niet in Nederland maar wel i Duitsland

telefoonnummer in Duitsland

tel. 05741 345 531

Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 12.30 uur & 13.15 uur tot 17.30 uur

Sc6

M.vr.gr

Michael

 

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 17:13 uur

@Seebe-Janssens

Beste Sebee,

zo zou het ook bij U moeten werken.

 een heel korte promo

Sc6

M.vr.gr

Michael

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 17:19 uur

Webeigenschappen geeft dezelfde foutmelding. Heb dit ook geprobeerd. maar niks helpt. Heb het altijd gedaan en het heeft het ook altijd gedaan

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 17:28 uur

@Seebe-Janssens

Beste Sebee,

Pc helemaal afsluiten, stroomloos, dan weer opstarten, MWD als Administrator opstarten, misschien is dit een optie.

Ik heb laten zien dat het geen fout in MWD is, zal eerder een probleem in de Pc zijn

hier staan wat opsommingen, waar niet op gereageerd is, dit hoef ook niet.

 

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 16:38 uur

Sc6

Blijf gezond

M.vr.gr

Michael

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 17:41 uur

Gedaan, Maar hetzelfde probleem. Alles werkt alleen dit niet. Kan niet aan de PC liggen. Krijg een foutrapport waar ik niks van snap. Zit gewoon een bug in. Laptop is niets aan veranderd.. Kan ik Webdesigner Premium 18 opnieuw downloaden en deze eraf gooien

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 17:44 uur

Heb nu opgestart via webdesighner 17 en bingo Doet het wel dus.

mi-bo schreef op 23.09.2021 om 17:50 uur

@Seebe-Janssens

Beste Sebee,

als er een programmeer fout ( BUG )in zou zitten, kon ik de Promo niet aan U laten zien.

Er kan wel een Virus in Uw laptop zitten.

U kunt zonder problemen MWD 18Prem, volledig verwijderen, de gemaakte website zal wel in een speciale map staan. en daarna pas weer downloaden, en niet vergeten, om te kijken of er nog een Patch is nu versie

MAGIX Web Designer Premium 18.5.0.62892  DL x64 Aug 11 2021

en niet vergeten via hulp Download inhoud installer uit te pakken en te installeren

Sc6

M.vr.gr

Michael

Moderator MAGIX Nederland sinds 2008

 

mijn systemen om uitleg te geven :

Home PC:

Windows 10

CPU: Intel Core i7 2600K@3.4oGHZ Sandy bridge 32nm Technology

Ram:12.0GB Dual-Channel DDR3@668MHz(9-9-9-24)

Motherboard: SABERTOOTH P67(LGA1155)

Grafischekaart::4095MB NIVIDIA GeForce GTX 960

Laptop :

Windows10

Intercore I7-2670QM CPU

Ram:8 Gb

Grafischekaart: Nvidia Geforce GTX 560 M

 

Bol schreef op 23.09.2021 om 18:51 uur

Hallo @Seebe-Janssens,

Ik volg uw topic met belangstelling. De vraag die ik u wil stellen is, onder welke Windows versie hebt u Magix Web Designer 18 premium geïnstalleerd? Misschien ligt uw foutmelding wel aan de gebruikte Windows versie.

Groet, Rob

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 19:56 uur

Windows 10 met de laatste update. Webdesigner 17 werkt wel.

Bol schreef op 23.09.2021 om 21:05 uur

Hallo @Seebe-Janssens,

Het enige advies dat ik u nog kan geven is, neem via een mailtje contact op Magix Support. Zo neemt u contact op met Support

Succes, Rob

Seebe-Janssens schreef op 23.09.2021 om 21:34 uur

Gedaan.maar dat duurt wel effe