Movie Edit Pro Plus 19.0.2.58 program frozen

beth-hall wrote on 2/14/2020, 2:31 PM

I have Movie Edit Pro Plus version 19.0.2.58. My screen is frozen. I can't click to start any function. I can only close the program with task manager. It froze for a few seconds on several occasions in the last few days and then started working. After it froze today, I restarted the computer and updated Windows 10. The video program had asked me to update, so I did that today. Immediately after the update, the program became completely unresponsive. I tried creating a new project to see if only this project was affected and I can't click into the box to name the project. I can't access the manual or help section.

Comments

beth-hall wrote on 2/15/2020, 4:00 PM

I reinstalled the program and the problem is fixed.

CubeAce wrote on 2/15/2020, 4:54 PM

@beth-hall

The Same thing has happened to me today. I ran a Checkdisk and apparently on my system at least, it was Vasco de Gamma corrupted at the same time as the Windows update occurred. I had to re-install MEP as well but I have not bothered re installing Vasco de Gamma.

Windows 10 Enterprise. version 1909.OS Build 18363.720. Latest Bios update as well as latest hardware updates for Western digital hard drives.

Asus ROG STRIX Z390-F Gaming motherboard with Supreme FX inboard audio using the S1220A code. Intel i9900K Coffee Lake 3.6 to 5.1GHz CPU with 32GB of 2133MHz Corsair DDR4 ram. 1000 watt EVGA modular power supply. 2 x 320GB SSD drives striped for faster R/W times are my C: drive. 1 320gig Toshiba M2.1 drive. + x2 WD BLACK 2TB internal SATA 7,200rpm hard drives. Total 4TB. Three external WD drives for backup. NVIDIA G Force GT 1030 Graphics clock 1252Mhz Memory data rate 6008Mhz. 384 CUDA cores. Memory interface 64bit Memory bandwidth 48.06 GB/s 2GB of dedicated video memory, shared system memory 9967MB PCi Express x4 Gen3. Running MEP Premium 19.0.2.58

beth-hall wrote on 2/15/2020, 9:16 PM

Thanks. That's good to know. I ran System Mechanic to see if it would help, but it didn't. I'm just glad I didn't have to buy new software.